GOED OM TE WETEN:

Miranda Koevoets | Lightcatch Fotografie behoudt het volledige copyright van alle foto's gemaakt tijdens jouw fotosessie, wat betekent dat het een strafbaar feit is om de (gekochte) afbeeldingen te kopiëren, scannen, fotokopiëren, reproduceren of e-mailen, tenzij je voor digitale bestanden hebt betaald en een juiste licentie hiervoor hebt. 

Bij ieder product ontvang je het digitale bestand in dezelfde afmeting als het product. Deze beelden kun je dan ook gebruiken op je social media. 

Als voorbeeld, heb je een fotosessie gehad, maar geen beelden gekocht en alleen de digital contactsheets ontvangen? Deze zijn uitsluitend bedoeld om foto's uit te zoeken, je mag deze foto's niet gebruiken op social media. Maar heb je bijvoorbeeld een album gekocht, dan mag je de foto's in het album wel gebruiken op social media. 

De algemene voorwaarden en de privacyverklaring worden regelmatig vernieuwd. Wij raden je aan om deze periodiek door te nemen. Lightcatch is lid van DuPho en deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

 

PRIVACY VERKLARING

LIGHTCATCH: Miranda Koevoets, fotograaf en blogger, beheerder van de volgende websites www.mirandakoevoets.comen www.photographyandchampagne.com

Wij respecteren de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Daarom hebben wij deze privacyverklaring geschreven. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is  van toepassing de websites www.mirandakoevoets.com, www.photographyandchampagne.com en op diensten van Lightcatch. U kunt hier lezen welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe wij uw gegevens bewaren en gebruiken. U dienst zich ervan bewust te zijn dat Lightcatch niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze site bent als de URL is gewijzigd.

VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij verzamelen een verscheidenheid aan informatie, wanneer u onze website bezoekt, aankopen doet of met ons communiceert op sociale media. Door dit Privacybeleid te accepteren, stemt u specifiek in met onze verzameling van de hieronder beschreven gegevens, met ons gebruik van de gegevens, met de verwerking van deze gegevens en met ons delen van de gegevens met externe verwerkers indien nodig voor onze legitieme bedrijfsactiviteiten belangen.

De informatie die we verzamelen kan zijn:  Persoonlijke gegevens: Persoonlijke gegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u specifiek te identificeren, waaronder uw naam, verzendadres, e-mailadres of telefoonnummer. U gaat ermee akkoord om ons deze informatie te geven door deze vrijwillig aan ons te verstrekken op onze website of in een mobiele applicatie. U verstrekt een deel van deze informatie wanneer u zich registreert bij of aankopen doet op onze website. U kunt deze informatie ook verstrekken door deel te nemen aan verschillende activiteiten die verband houden met onze site, zoals reageren op blogs, contact met ons opnemen met vragen of deelnemen.

Gebruik van onze diensten. Wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van Lightcatch of u heeft een vraag, vragen we u om persoonsgegevens. Deze gegevens worden opgeslagen in het klant systeem en gebruikt om onze diensten te verbeteren of contact met u op te nemen. Heeft u zich ingeschreven voor een Nieuwsbrief | Mailinglijst, u kunt zich hier altijd weer voor uitschrijven.

Uw persoonsgegevens worden in beginsel alleen gebruikt door Lightcatch. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Lightcatch.

U heeft ten allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. Indien u op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per email, dan kunt u zich te allen tijde afmelden middels de link onderaan de betreffende mail.

 

WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS BEWAREN WIJ?

U persoonlijke gegevens kunnen op verschillende momenten worden bewaard, zoals wanneer u onze website bezoekt, gebruik maakt van onze diensten of contact met ons opneemt. We bewaren gegevens zoals: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, je betaalgegevens. We kunnen ook niet-persoonlijke gegevens bewaren; zoals je type browser, type computer en technische informatie van de manier waarop je contact maakt met onze website. Inkomende & uitgaande mailberichten worden bewaard zolang ze nodig zijn.

Specificatie van gegevens:

Afgeleide gegevens:

Afgeleide gegevens zijn informatie die onze servers automatisch over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, zoals uw IP-adres, browsertype, de datums en tijden dat u onze website bezoekt en de specifieke pagina's die u bekijkt. Als u een mobiele applicatie gebruikt, kunnen onze servers informatie verzamelen over de naam en het type van uw apparaat, uw telefoonnummer, uw land van herkomst en andere interacties met onze applicatie.

Financiële gegevens: financiële gegevens zijn gegevens die betrekking hebben op uw betalingsmethode, zoals creditcard- of bankoverschrijvingsgegevens. Wij verzamelen financiële gegevens om u in staat te stellen producten of diensten te kopen, bestellen, retourneren of uit te wisselen van onze website en alle gerelateerde mobiele apps. We slaan beperkte financiële gegevens op. De meeste financiële gegevens worden overgedragen aan onze betalingsverwerkers, PayPal of Stripe en u dient het Privacybeleid van deze verwerker te bekijken om te bepalen hoe zij uw financiële gegevens gebruiken, bekendmaken en beschermen.

Sociale platvormgegevens: we hebben toegang tot persoonlijke informatie van sociale netwerksites en apps, waaronder Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter of andere sociale netwerksites of apps die hier niet specifiek zijn genoemd, zoals je naam, je sociale netwerk-gebruikersnaam, locatie, e-mailadres, leeftijd, geslacht, profielfoto en andere openbare informatie. Als u niet wilt dat wij toegang hebben tot deze informatie, gaat u naar de specifieke sociale netwerksite en wijzigt u uw privacy-instellingen.

Mobiele apparaatgegevens: als u onze website gebruikt via een mobiel apparaat of een app, kunnen we informatie verzamelen over uw mobiele apparaat, inclusief apparaat-ID, model en fabrikant en locatiegegevens.  Andere gegevens: bij gelegenheid kunt u ons aanvullende gegevens verstrekken om deel te nemen aan een wedstrijd of weggeefactie of deel te nemen aan een enquête. U wordt om deze informatie gevraagd en het zal duidelijk zijn dat u dit soort informatie aanbiedt in ruil voor deelname aan een dergelijke wedstrijd of weggeefactie.

HET GEBRUIK VAN DEZE GEGEVENS

Uw informatie stelt ons in staat u bepaalde producten en diensten aan te bieden, inclusief het gebruik van onze website, om aan onze verplichtingen jegens u te voldoen, om uw interactie met ons bedrijf en onze website aan te passen, en om ons in staat te stellen andere producten en diensten te adviseren waarvan wij denken dat deze interessant zijn voor u.

Over het algemeen slaan we uw gegevens op en verzenden deze voor verwerking naar een derde partij. Voor zover wij uw gegevens verwerken, doen wij dit om onze legitieme zakelijke belangen te dienen (zoals u de mogelijkheid bieden om onze goederen of diensten aan te schaffen en op onze website te reageren). In het bijzonder kunnen we de hierboven beschreven informatie en gegevens gebruiken om:

 • Uw account te beheren in verband geleverde producten of diensten.

 • Correspondentie met u voeren

 • Procesbetalingen of restituties

 • Contact met u opnemen over nieuwe aanbiedingen waarvan wij denken dat u hierin geïnteresseerd zult zijn

 • Interactie met u via sociale media

 • Het sturen van nieuwsbrieven of andere updates over ons bedrijf of onze website

 • Gerichte advertenties

 • Verzoek om feedback van u

 • Updates van ons product- en serviceaanbod

 • Oplossen van geschillen en het oplossen van eventuele problemen –

 • Wedstrijden of weggeefacties uitvoeren

 • Gepersonaliseerd profiel, zodat toekomstige interacties met onze website persoonlijker zullen zijn –

 • Het samenstellen van anonieme statistische gegevens voor eigen gebruik of voor gebruik door een derde

 • Beheer indien nodig de wetshandhaving

 • Voorkomen van frauduleuze activiteiten op onze website of mobiele app

 • Analyse van trends om onze website en aanbiedingen te verbeteren

WAAROM WE UW INFORMATIE VERSTREKKEN

We kunnen uw informatie in bepaalde situaties delen met derden. In het bijzonder kunnen we uw gegevens delen met externe verwerkers indien nodig om onze legitieme zakelijke belangen te dienen, waaronder het beheer van onze website, het beheer van uw account, het aangaan van contracten met u, de communicatie met u, het aannemen van bestellingen voor goederen of diensten, het leveren van onze goederen en diensten, het identificeren van trends, het beschermen van de veiligheid van ons bedrijf en website, en het op de markt brengen van aanvullende goederen en diensten aan u.  De wettelijke basis voor onze openbaarmaking van uw gegevens is zowel uw instemming met dit privacybeleid als ons eigen recht om onze legitieme zakelijke belangen te beschermen en te bevorderen.   Hieronder volgen specifieke redenen waarom we uw informatie kunnen delen.

Verwerking door derden: we kunnen uw informatie bekendmaken aan derden die ons helpen met verschillende taken, waaronder betalingsverwerking, hostingservices, e-mailbezorging en klantenservice. Zie de sectie "Externe verwerking" hieronder voor meer informatie.

Volgens de wet: we kunnen uw gegevens delen zoals vereist door de wet of om te reageren op een juridisch proces, inclusief een dagvaarding, of zoals noodzakelijk om de rechten, eigendommen en veiligheid van anderen te beschermen. Dit omvat het delen van informatie met andere partijen om fraude te voorkomen of aan te pakken en kredietrisico's te vermijden.

Om ons bedrijf te beschermen: we kunnen uw informatie gebruiken om ons bedrijf te beschermen, inclusief om schendingen van onze rechten of ons beleid te onderzoeken en op te lossen. We kunnen uw informatie ook vrijgeven als redelijkerwijs noodzakelijk om verzekeringsdekking te verkrijgen en te behouden, risico's te beheersen, financieel of juridisch advies in te winnen of om juridische claims uit te oefenen of te verdedigen.

Adverteerders: we kunnen externe advertentiebedrijven gebruiken om onze advertenties uit te voeren en te beheren. Deze bedrijven kunnen informatie over uw bezoek aan onze website en andere websites die zich in webcookies bevinden (zoals hieronder beschreven) gebruiken om u gepersonaliseerde advertenties over goederen en services aan te bieden die u mogelijk interesseren. We hebben geen controle over de activiteiten van dergelijke andere adverteerders of websites. U moet het respectieve privacybeleid van deze externe adverteerders raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun praktijken en voor instructies over hoe u zich kunt afmelden voor bepaalde praktijken.

Andere derde partijen: we kunnen informatie delen met adverteerders, onze investeerders of andere derde partijen voor het uitvoeren van algemene bedrijfsanalyses. Als we dit doen, zullen we redelijke inspanningen leveren om u te informeren indien wettelijk vereist.  Verkoop of faillissement: in het geval dat ons bedrijf wordt verkocht, failliet gaat of failliet gaat, kan uw informatie een activum zijn dat wordt overgedragen aan een opvolger van een derde partij. Een dergelijke opvolger is niet gebonden aan ons Privacybeleid en heeft mogelijk ook zijn eigen beleid. U wordt op de hoogte gebracht als ons bedrijf wordt verkocht, failliet gaat of failliet gaat.  Online berichten: wanneer u online publiceert, kunnen uw berichten door anderen worden bekeken en kunnen we uw opmerkingen buiten de website verspreiden.

Externe links: onze website kan hyperlinks bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. We raden u aan voorzichtig te zijn bij het klikken op een hyperlink. Hoewel wij redelijke zorgvuldigheid in acht nemen door een hyperlink op onze eigen webpagina op te nemen, controleren wij niet regelmatig de websites van deze derden, zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of consequenties die u ondervindt door het gebruik van deze hyperlinks. We zijn niet gebonden aan het Privacybeleid van een website van derden waartoe u toegang hebt via een hyperlink, en wij zijn ook niet gebonden aan de onze. We raden u aan het Beleid van die websites van derden te lezen voordat u met hen in interactie treedt of aankopen doet. Ze kunnen verschillende informatie en andere methoden verzamelen dan wij.  Andere doeleinden: we kunnen uw persoonlijke gegevens vrijgeven om aan een wettelijke verplichting te voldoen of om uw belangen, of de vitale belangen van anderen of ons bedrijf te beschermen.

COOKIES

Onze website maakt gebruik van Cookies.

TRACKING TECHNOLOGIEËN  Cookies, logbestanden en webbakens: net als veel andere websites maken we gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers alleen naar de site - meestal een standaardprocedure voor hostingbedrijven en een deel van de analyse van hostingdiensten. De informatie in de logbestanden omvat internetprotocol (IP) -adressen, browsertype, internetprovider (ISP), datum / tijdstempel, pagina's waarnaar wordt verwezen / verlaat en mogelijk het aantal klikken. Deze informatie wordt gebruikt om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers over de site te volgen en demografische informatie te verzamelen. IP-adressen en andere dergelijke informatie zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is.  We gebruiken ook cookies - kleine tekstbestanden die door uw computer naar ons zijn gestuurd - en webbakens om bepaalde informatie op te slaan. We kunnen cookies gebruiken om uw identiteit te verifiëren, om te bepalen of u bent ingelogd op onze website, voor personalisatie, voor beveiliging, voor gerichte reclame of voor analyse van de prestaties van onze website en services. Cookies stellen ons bijvoorbeeld in staat om blogposts aan te bevelen op basis van wat u in het verleden op onze site hebt gelezen.

We gebruiken cookies die niet specifiek zijn voor uw account, maar uniek genoeg om algemene trends en gebruik te analyseren en om uw interactie met onze website aan te passen. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt u bovendien gevraagd om "toestemming voor cookies". Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw individuele browseropties. Dit kan echter van invloed zijn op uw vermogen om onze website te gebruiken of aankopen te doen. Meer gedetailleerde informatie over cookie-beheer met specifieke webbrowsers is te vinden op de respectieve websites van de browsers. Door onze website te blijven gebruiken en geen cookies in uw browser uit te schakelen, stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.  Daarnaast kunnen we software van derden gebruiken om advertenties op onze website of mobiele app te plaatsen om marketing- of e-mailcampagnes te overzien, of om andere bedrijfsinitiatieven te beheren. Deze software van derden kan cookies of soortgelijke trackingtechnologie gebruiken. We hebben geen controle over deze derden of hun gebruik van cookies.

WEBSITE ANALYTICS  We kunnen samenwerken met externe analysebedrijven, waaronder Google Analytics. De analytische bedrijven kunnen ook cookies of andere volgtechnologieën gebruiken om het gebruik van bezoekers van onze website of mobiele app te analyseren om de populariteit van de inhoud te bepalen en om online-activiteiten beter te begrijpen. We geven geen persoonlijke informatie over aan deze externe leveranciers. Om toegang tot onze website te krijgen, moet u echter instemmen met het verzamelen en gebruiken van uw gegevens door deze externe analysebedrijven. U moet hun privacybeleid bekijken en rechtstreeks contact met hen opnemen als u vragen hebt.

UW INFORMATIE VERWERKEN  Voor het grootste deel verwerken we uw informatie niet intern, maar geven we deze aan externe verwerkers voor verwerking. Wanneer PayPal bijvoorbeeld uw betalingsgegevens verwerkt, zijn ze een externe partij. Ze verwerken uw betaling en betalen het geld aan ons. In veel gevallen is het daarom nodig dat we uw gegevens doorgeven aan een externe processor, omdat we niet in staat zijn om deze functies uit te voeren. Meer informatie over de verwerking door derden vindt u hieronder.  We kunnen echter van tijd tot tijd uw gegevens intern verwerken. De juridische basis voor deze verwerking is zowel uw instemming met de verwerking als onze behoefte om onze legitieme zakelijke belangen te behartigen. Onze doelen bij het verwerken van deze informatie zijn, als we dat doen, om onze website en aanbiedingen te beheren, te onderhouden en te verbeteren, om contracten met u aan te gaan, om de voorwaarden van die contracten na te leven, om gegevens van onze transacties en interacties bij te houden, om te worden in staat om u te voorzien van goederen en diensten, om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, om professioneel advies te krijgen en om de rechten en belangen van ons bedrijf, onze klanten (inclusief u) en eventuele derden te beschermen. We kunnen de volgende gegevens verwerken:

- Functionele cookies, om onze website goed te laten werken.

- Analytische cookies, MirandaKoevoets.com maakt gebruik van Google Analytics voor statistieken rondom het gebruik van de website. Voor het verzamelen en analyseren van statistieken om de ervaring op onze website te verbeteren.

- Socialmedia cookies, Socialmedia knoppen. Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter. De deelknoppen worden getoond om je makkelijk berichten te laten delen met je vrienden.

- Reacties. Als je een reactie achterlaat op de site wordt je naam en e-mailadres opgeslagen in een cookie zodat je de volgende keer sneller kunt reageren.

- Gegevens die aan uw account zijn gekoppeld, zoals uw naam, adres, e-mailadres en betalingsgegevens.

- Gegevens over uw gebruik van onze website, zoals uw IP-adres, geografische informatie en hoe lang u onze website hebt bezocht en wat u hebt bekeken.

- Gegevens met betrekking tot uw persoonlijk profiel, zoals uw naam, adres, profielfoto, interesses en hobby's of werkgegevens.

-  Data die u ons verstrekt tijdens het gebruik van onze services.

-  Data die u op onze website plaatst, zoals opmerkingen of reacties op blogs.

-  Gegevens die u ons verstrekt wanneer u een vraag stelt over onze website of aanbiedingen.

- Gegevens met betrekking tot uw transacties met ons, inclusief uw aankoop van onze goederen of diensten. Deze informatie kan contactgegevens en betalingsinformatie bevatten.

- Data die u ons verstrekt wanneer u zich abonneert op onze e-mails of nieuwsbrieven, inclusief uw e-mailadres en contactgegevens.

- Gegevens die u ons via correspondentie verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u ons e-mails met vragen stuurt.

- Alle andere gegevens die in dit beleid worden genoemd, om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, of om de vitale belangen van u of een andere natuurlijke persoon te beschermen.

Daarnaast kunnen derde partijen (die zich deels buiten de EU bevinden) cookies op onze website plaatsen, waaronder tracking cookies die ook gerichte content van je profiel kunnen opbouwen. Dit zijn tracking cookies, deze hebben mogelijk impact op je privacy.

BEWAARTERMIJN

Lightcatch bewaart uw gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. We bewaren persoonlijke gegevens zolang deze nodig zijn om onze legitieme bedrijfsdoeleinden uit te voeren of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, of totdat u ons vraagt om uw gegevens te verwijderen. We zullen bijvoorbeeld bepaalde persoonlijke gegevens voor onbepaalde tijd bewaren met het oog op het onderhouden van uw account, tenzij en totdat u uw account verwijdert. Gegevens die we verzamelen voor specifieke en specifieke doeleinden, zoals het assisteren van wetshandhaving of het analyseren van trends, worden niet langer bewaard dan nodig is voor dat specifieke doel. Gegevens die niet langer door ons nodig zijn voor een van de hierboven genoemde doeleinden, worden permanent verwijderd.  U kunt op elk moment verzoeken dat we uw gegevens verwijderen. Houd er echter rekening mee dat we het bewaarbeleid van derden niet kunnen controleren. Als u wilt dat derden, inclusief degenen aan wie we uw gegevens hebben doorgegeven, die gegevens verwijderen, moet u rechtstreeks contact opnemen met die derde partijen. U kunt bij ons een lijst aanvragen van alle derde partijen aan wie wij uw gegevens hebben doorgegeven.

VEILIGHEID VAN UW INFORMATIE

We nemen alle redelijke stappen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en uw gegevens veilig te houden. We gebruiken erkende online beveiligde betalingssystemen en implementeren algemeen aanvaarde beveiligingsnormen om ons te beschermen tegen verlies of misbruik van persoonlijke gegevens. Geen enkele veiligheidsmaatregel is echter waterdicht en geen enkele methode voor gegevensoverdracht kan worden gegarandeerd tegen onderschepping of misbruik. We kunnen de volledige veiligheid van informatie die u ons stuurt niet garanderen.  Door akkoord te gaan met dit Privacybeleid erkent u dat uw persoonlijke gegevens mogelijk beschikbaar zijn via internet over de hele wereld. We kunnen het gebruik of misbruik van uw gegevens door andere partijen niet voorkomen.  We zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van elke bekende schending van onze beveiligingssystemen of van uw gegevens waardoor u mogelijk een ernstig risico loopt.


Onze websites  worden gehost door Blue Host (United Kingdom). Yourhosting (Nederland) heeft de domein photographyandchampagne gekoppeld aan Blue Host (redirecting). Als u in de Europesche Uniewoont, worden sommige van uw gegevens internationaal naar die servers overgedragen. Deze zullen worden beschermd, namelijk het EU-VS privacyschild. Meer info hierover: privacyverklaring Blue host

WIJZIGINGEN

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Lightcatch. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

VRAGEN?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons een mail sturen. Gebruik hiervoor info@mirandakoevoets.com

 

www.mirandakoevoets.com

Pavana 4

4711 VG   ST WILLEBRORD

Telefoon: 06 115 29 889

Laatste update 15 augustus 2018

Lightcatch

 

 

 

 

 

[pdf-embedder url="https://www.mirandakoevoets.com/wp-content/uploads/2017/10/05-3956-page/DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016.pdf"]