Interview Sandra Verbocht | Beauty & Nails Sandra

SANDRA VERBOCHT | INTERVIEW

MAAK IN DEZE RUBRIEK VANDAAG KENNIS MET SANDRA ROS-VERBOCHT, SINDS 1999 WERKZAAM ALS SCHOONHEIDSSPECIALISTE IN HAAR MOOIE SALON IN SPRUNDEL, BEAUTY & NAILCARE SANDRA. 

 

Sandra, wat vind je zo leuk aan jouw vak?

Het leuke aan mijn vak vind ik het mooiste uit ieder mens proberen te halen. Als je iemand kunt helpen met een huidverbetering, een gezondere huid, dan voelt die persoon zich ook beter. Maar ook als ik iemand heel blij de salon uit zie gaan met mooie wenkbrauwen, die ik heb mogen verzorgen. Denk hierbij aan permanente make-up.

Welke problemen hebben dames die bij jou komen?

De dames komen met uiteenlopende problemen. Met huidproblemen zoals; acné, pigmentvlekken en huidveroudering. Maar ook dames die wat meer expressie in het gezicht willen door middel van permanente make-up help ik graag.

Ook de Lindaheeft Dermatude ontdekt, ik zag laatst een mooi artikel bij LINDA Nieuws.  Je werkt met producten van Dermatude, wat zijn de eigenschappen van dit mooie product qua huidverbetering?

Het mooie van de Meta Therapy van Dermatude is dat je huidverbetering zonder spuiten of snijden. Het is 100% natuurlijk, met bewezen resultaat.

Hoe ben je expert geworden in jouw vakgebied?

Ik volg regelmatig trainingen en bezoek beurzen en congressen.

Sandra, jij bent ook gespecialiseerd in permanente makeup. Ik heb weleens gelezen over permanente makeup dat er gebruik gemaakt is van inkt (tattoo-inkt) en dat dat jaren later niet zo mooi bijgewerkt kan worden. Hoe zit dat nou eigenlijk? Wat is belangrijk om te weten als je gebruik wilt maken van permanente make-up. Waar moet je dan opletten?

Jaren terug was er geen richtlijn in de behandeling voor permanente make up. Het zag er toen ook nog niet zo natuurlijk uit als tegenwoordig. Nu wordt er met goedgekeurde pigmenten gewerkt die niet schadelijk zijn. Ik adviseer mensen dan ook om een salon te zoeken met een GGD-vergunning. 

In jouw salon staan altijd verse bloemen. Ik ben dol op bloemen. Welke bloemen koop je het liefst voor jezelf?

Eigenlijk houd ik van alle bloemen, maar mijn absolute favoriet is de Pioenroos.

Ik kan weleens denken wat als ik dit nu zo doe of nee beter zo. Herken jij dat ook, onderhandel je weleens met jezelf?

Dat herken ik helemaal! Ik onderhandel constant met mijzelf! Je probeert altijd 100% te geven in je werk, maar dingen gaan niet altijd zoals je zou willen.

Wat zou je doen met een extra uur tijd per dag?

Dat extra uur zou ik aan mijn gezin besteden.

Welke BNN-er vind jij er qua huidverzorging geweldig uit zien?

Leontine Borsato vind ik een geweldige huid hebben.
 

Als laatste vraag aan jou Sandra. Welke ondernemende vrouw zou jij in de spotlight willen zetten en waarom?

Ik zet jou in de spotlight Miranda!
Je hebt zoveel vrouwen al een podium gegeven om meer over zichzelf te vertellen. Ik denk dat meer mensen wel willen weten wat jouw motivatie en passie is!

DIE HEB IK EVEN NIET AAN ZIEN KOMEN, MAAR HARTSTIKKE LEUK! DANK JE WEL. IK BELOOF JE DAT ER DIT JAAR NOG IETS OVER MIJ ZAL VERSCHIJNEN, MAAR ZIJN ER LEZERS DIE VRAGEN HEBBEN, DEEL ZE MET MIJ, DAN VERZAMEL IK DEZE EN VIND JE DEZE LATER DIT JAAR IN EEN ARTIKEL TERUG. SANDRA HARTELIJK DANK VOOR JOUW MEDEWERKING EN VEEL SUCCES VOOR DE TOEKOMST.

Wil jij meer weten over Sandra en haar salon? Volg haar dan op onderstaande linkjes:

Facebooken  Instagram

LindaNieuws Meta Therapy van Dermatude

Dermatude