Hoe krijg ik de foto’s aangeleverd?

Indien er niets anders is afgesproken, ontvang je de foto’s digitaal met een WeTransferbestand in het afgesproken formaat.


Wat betekent hoge resolutie?

Hoge resolutie betekent dat je beeld geschikt is voor print. Lage resolutie wil zeggen dat het geschikt is voor gebruik op internet.


Ik heb op dit moment maar budget voor het pakket Petit, maar ik wil graag meer foto’s.

Het is mogelijk je pakket op een later moment te upgraden naar een pakket met meer foto’s zoals bijvoorbeeld branding Deluxe. Het beeldmateriaal blijft voor langere tijd bewaard en is naderhand ook bij te bestellen, mits niet verwijderd uiteraard. Denk je aan upgraden, geef dit dan van tevoren aan. Dan worden bestanden langer bewaard.


Betaling en levering van de foto’s

Op de dag van de fotoshoot ontvang je een betaallink en een factuur. Het bedrag dient op de dag van de fotoshoot op de rekening van Lightcatch worden bijgeschreven. De levertijd is maximaal drie weken. Mocht dit afwijken dan wordt dit van tevoren aangegeven. Nadat de foto’s door de fotograaf zijn geselecteerd en uitgewerkt, ontvang je contactsheets of worden deze tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek getoond. Afhankelijk wat er is afgesproken. Hieruit kies je dan het aantal foto’s van jouw gekozen pakket. Deze foto’s ontvang je dan digitaal in je mailbox met WeTransfer. Het is uitdrukkelijk verboden om afbeeldingen, kopieën e.d. te maken van de contactsheets. Gebruik je kopieën op je web site, dan ontvang je alsnog een factuur van het desbetreffende beeld.