Miranda Koevoets
Cart 0
Miranda Koevoets
Lightcatch Fotografie | FOTOGRAFIE VOOR VROUWELIJKE PROFESSIONALS IN DE BEAUTY & LIFESTYLEBRANCHE
 
 

BEN JIJ KLAAR OM JOUW VERHAAL AAN DE WERELD TE LATEN ZIEN?

Als personal branding fotograaf met focus op ondernemende professionals in de beauty & lifestyle branche vind ik het belangrijk dat de beeldbank die we samen creëeren jouw verhaal vertellen. Maar bovenal dat de fotoshoot ook gezellig en ontspannen mag zijn. Foto’s waarin je jezelf en je merk herkent. Waar je blij van wordt en jouw droomklanten aantrekken.

Ik hou van mensen en vind het leuk om anderen in de spotlight te zetten. Ik zie anderen ook nooit als concurrenten, maar deel graag mijn kennis. Ik vind het heerlijk om een kijkje achter de schermen bij anderen te nemen en tips te delen.

AUTHENTIEK, PERSOONLIJK, BENADERBAAR…. Oog voor detail, een vleugje humor op zijn tijd, rustig en flexibel zijn op mij van toepassing.

Wil je dat ervaren? Plan dan jouw inspiratie gesprek.

De prijzen van de collecties starten vanaf 699 euro.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskostenvergoeding.

 
1petit.jpg

Petit Branding collectie

Deze collectie is perfect voor startende ondernemers. Je hebt beeldmateriaal nodig voor de website en een aantal post op social media, waaronder een profielfoto.

Posten op social media was nog nooit zo makkelijk.

❤︎ inspiratie gesprek

❤︎ voorbereiding fotosessie

❤︎ gebruik professionele apparatuur o.a. Canon & Profoto

❤︎ kledingtips

❤︎ 2 uur fotografie

❤︎ 2 kledingwissels

❤︎ fotografie in de studio of op locatie

❤︎ selectie, uitwerking & retouche

❤︎ 20 digitale bestanden

❤︎ bestanden inclusief key-words

❤︎ visagie & haarstyling optioneel

 
pakketdeluxe1.jpg

Deluxe branding collectie

Jouw beeldmateriaal is aan een update toe en je wilt gaan knallen op social media. Je wilt jouw bedrijf en jouw verhaal goed in beeld brengen en voldoende afwisseling hebben om blogs en post op social media te delen. Jouw social media kanalen sluiten aan bij jouw website. Op welke manier jouw (potentiële) klant jouw bedrijf bezoekt, de look & feel komt overeen. Deze collectie is niet voor niets het meest gekozen.

50 foto’s lijkt in eerste instantie misschien een groot aantal, maar als je de foto’s gaat combineren is het leuk om af te wisselen en het een mooi visueel geheel vormt.

NOOIT MEER ZOEKEN NAAR BEELDMATERIAAL

❤︎ inspiratie gesprek

❤︎ voorbereiding fotosessie

❤︎ gebruik professionele apparatuur o.a. Canon & Profoto

❤︎ kledingtips

❤︎ 3 uur fotografie

❤︎ 3 kledingwissels

❤︎ fotografie in de studio of op locatie

❤︎ selectie, uitwerking & retouche

❤︎ 50 digitale bestanden

❤︎ bestanden inclusief key-words

❤︎ visagie & haarstyling optioneel

 
 
 
 
 
1EXLUSIVE.jpg

exlusive branding collectie

Jij wilt absoluut geen gebrek aan beeldmateriaal hebben en dit overal kunnen gebruiken. Je wilt gebruik maken van kant-en-klare social media foto’s, maar wel met eigen beeldmateriaal en afgestemd op de kleuren van jouw huisstijl.

Deze collectie is zeer geschikt als je met meerdere mensen samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een beautysalon met een team van vier of vijf mensen en meerdere behandelingen in beeld wilt brengen.

Klaar om te gaan shinen?

FOTO’S VAN HET HELE TEAM e.d.

❤︎ inspiratie gesprek

❤︎ voorbereiding fotosessie

❤︎ gebruik professionele apparatuur o.a. Canon & Profoto

❤︎ kledingtips

❤︎ 4-5 uur fotografie

❤︎ kledingwissels

❤︎ fotografie in de studio of op locatie

❤︎ selectie, uitwerking & retouche

❤︎ 100 digitale bestanden & 12 socialmedia templates

❤︎ bestanden inclusief key-words

❤︎ kort filmpje

❤︎ interview

❤︎ visagie & haarstyling optioneel

 
 
 
 
digitalebeelden.jpg

 

NABESTELLEN DIGITALE BEELDEN | 35 euro per stuk

Je hebt gekozen voor een pakket, maar de foto’s zijn zo mooi dat je graag meer beelden wilt voor je beeldbank dan je in eerste instantie dacht. Je kunt ervoor kiezen om je pakket te upgraden naar het volgende pakket of foto’s per stuk of per aantal van 10 bij te bestellen. 
 
 
interview.jpg

INTERVIEW & 5 foto’s | vanaf € 299

Hoe zou je het vinden om op mijn webpagina en social media platvormen in de SPOTLIGHT te staan met een INTERVIEW? Laten we kennismaken! Ik verdiep me graag in jou en en je bedrijf.

Je krijgt exposure op Facebook, Instagram, Instagram stories, mijn webpagina en LinkedIn. Maar dat is nog niet alles, ik heb nog meer mogelijkheden voor je in petto. Wat dat is, dat vertel ik je graag persoonlijk.Met het interview krijg je exposure via:

› Nieuwsbrief

› Instagram & Instagramstories & tags

› Facebook & tags

› LinkedIn & tags

› Website Photography & Champagne | Miranda Koevoets, vermelding op een andere website Google is er dol op.

› optioneel magazine

› je kunt het zelf ook gebruiken om ergens te plaatsen

 
 
 
 
 

FOTOGRAFIE MET FOCUS OP DE BEAUTY & LIFESTYLE BRANCHE

 
Miranda Koevoets

Mag ik jou laten shinen?

Let’s Talk!

 

HET BEGON ALLEMAAL MET EEN IDEE …

Ik hou van mensen. Het verhaal achter de persoon, wie ben jij, waarom doe je wat je doet. Fotografie is mijn grote PASSIE. Ik wil jou graag in de spotlight zetten met woord en beeld.

Daarom interview ik regelmatig ondernemende dames. Hoe zou je het vinden om op mijn webpagina en social media platvormen in de SPOTLIGHT te staan met een INTERVIEW? Laten we kennismaken! Ik verdiep me graag in jou en en je bedrijf.

Je krijgt exposure op Facebook, Instagram, Instagram stories, mijn webpagina en LinkedIn. Maar dat is nog niet alles, ik heb nog meer mogelijkheden voor je in petto. Wat dat is, dat vertel ik je graag persoonlijk.

Heb je interesse en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of laat je gegevens achter met de contact button hieronder.

Lightcatch Magazine 2019

Het magazine is gedrukt…

 
 

Is jouw beeldbank niet meer up to date? Is dit het perfecte moment om nieuwe foto’s te maken? Wil je meer foto’s om met afwisselend beeldmateriaal te knallen op social media? Een pakket met 20 foto’s is al verkrijgbaar vanaf € 699 exclusief btw.

› Wist je dat je ook een fotosessie abonnement kunt kopen bij Lightcatch? Een maandelijks abonnement is verkrijgbaar vanaf € 499 exclusief btw. Een keer per maand één dagdeel fotograferen en je hebt weer fris materiaal voor social media. Je kunt bijvoorbeeld de ene maand producten fotograferen en de volgende maand ga je zelf op de foto of samen met je team. Afhankelijk van je behoeften (welke blogs staan er bijv op de planning) kun je een planning maken voor de beelden die je het hele jaar nodig hebt.Met het interview krijg je exposure via:

› Nieuwsbrief

› Instagram & Instagramstories & tags

› Facebook & tags

› LinkedIn & tags

› Website Photography & Champagne | Miranda Koevoets, vermelding op een andere website Google is er dol op.

› optioneel magazine

› je kunt het zelf ook gebruiken om ergens te plaatsenBenieuwd wie ik afgelopen jaar heb mogen interviewen?

Kitty Scherff, Sandra Verbocht, Nicolien Kroon, Ellen van Vlaardingen, Colinda Timmers, Joyce Maas, Desiree Schijven, Aletta de Rooij, Jessica Hellemons, Evelyne van de Ven, Iris Slabbekoorn, Joyce Aarsman, Ginger Fernandes, Patricia Witkamp, Marieke van Nispen, Suzanne Breedveld, Lorenza Verbaaten, Martinique Jaspers, Margo van de Velden, Vanessa Aalbersberg, en vele anderen.

 

 

 
 
 

Korte film

Geef je pakket extra glans met een korte film en zet je marketingboodschap extra kracht bij. Welke boodschap zie jij hierin graag terug?

instabeautycomputer.jpg

Wil jij je boodschap ook met een korte video impressie kracht bijzetten? Dat kan!

Lightcatch combineert korte teksten, jouw logo, kleuren en foto’s en in overleg korte bewegende beelden in een korte filmpje. Diverse formaten, denk hierbij aan een horizontaal formaat voor de website en voor weergave op mobiele telefoons is er ook een vierkant formaat verkrijgbaar. Perfect voor Instagram en Facebook.

 Scroll naar beneden voor een aantal voorbeelden.

Hieronder een impressie speciaal voor Instagram. Dit is een vierkant formaat. Op Instagram, vallen de zwarte zijkanten uiteraard weg, deze komen niet in beeld. De video’s die na deze video komen zijn in horizontaal formaat.