Miranda Koevoets
Cart 0
Miranda Koevoets
Lightcatch Fotografie | FOTOGRAFIE VOOR VROUWELIJKE PROFESSIONALS IN DE BEAUTY & LIFESTYLEBRANCHE
 
 
 

Fotografie, het zit in mijn DNA.

Overal waar ik ben of waar ik ga, zie ik licht. Hoe valt het licht en wat kan ik daarmee? Daar komt de naam Lightcatch vandaan. Ik hou ervan om mooie beelden te creëeren en jouw verhaal te vertellen met visuele content. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie. Ik wil dat iedere vrouw die voor mijn camera staat zich ontspannen, sterk en mooi voelt. Iemand anders in het middelpunt zetten en laten stralen, daar word ik blij van.

Als personal branding fotograaf met focus op ondernemende professionals in de beauty & lifestyle branche vind ik het belangrijk dat de beeldbank die we samen creëeren jouw verhaal vertellen. Maar bovenal dat de fotoshoot ook gezellig en ontspannen mag zijn. Foto’s waarin je jezelf en je merk herkent. Waar je blij van wordt en jouw droomklanten aantrekken.

Ik hou van mensen en vind het leuk om anderen in de spotlight te zetten. Ik zie anderen ook nooit als concurrenten, maar deel graag mijn kennis. Ik vind het heerlijk om een kijkje achter de schermen bij anderen te nemen en tips te delen.

AUTHENTIEK, PERSOONLIJK, BENADERBAAR…. Oog voor detail, een vleugje humor op zijn tijd, rustig en flexibel zijn op mij van toepassing.

Wil je dat ervaren? Plan dan jouw inspiratie gesprek.

Heb je een vraag? Bel, mail of app me dan. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

Miranda Koevoets, fotograaf Lightcatch.

Mijn fotoshoots staan voor ontspanning, beleving en JOUW zichtbaarheid.

Plan jouw gratis inspiratiegesprek t.w.v. € 97

Naast het fotograferen vind ik het geweldig om interviews te schrijven. Heb jij interesse in een feature op mijn webpagina (goed voor je Google resultaten) en mijn social media platvormen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

“ps mocht je je afvragen waarom het webadres photographyandchampagne heet...ik ben dol op wijn en Champagne is wijn. Het heeft iets feestelijks die bubbels en het geeft een heerlijk luxe gevoel en ontspanning. Het brengt met terug naar mooie herinneringen en in gedachten naar Parijs. De tijd dat ik daar samen met een collega een workshop volgde en een half jaar later een prachtige reportage maakte. Ben je op zoek naar iemand die jou prachtig in beeld kan brengen en wil je helemaal in de watten gelegd worden met haarstyling en visagie, dat kan allemaal geregeld worden”I ❤︎ BEAUTY, SKINCARE, FASHION, TRAVEL, INTERIEUR & FOOD.