Foto's op je web site

 
mockupSkinsolutionsWaalwijjk.jpg

Je bent het vast met me eens dat foto’s niet op je web site mogen ontbreken. We zijn tegenwoordig nog visueler ingesteld. En scannen een pagina sneller en blijven langer hangen op een web site als er goede foto’s voorbij komen.

Hoe zorg jij dat de juiste foto’s op jouw pagina getoond worden?

Maak je zelf foto’s, laat je dat aan een vriend of vriendin over, die ook een goede camera heeft of ben jij het met mij eens dat je dit beter aan een professional over kunt laten?

Hoe dan ook, goede foto’s mogen niet ontbreken op je site. Sprekende, verhalende foto’s vertellen jouw verhaal en brengen jouw merk tot leven. Wat is jouw verhaal? Wat wil je vertellen? Welke sfeer ademt jouw pagina? Met de juiste tekst en de juiste foto’s is het veel makkelijker om emotie en beleving over te brengen aan jouw droomklant.

Stockfoto’s

Maak je weleens gebruik van stock foto’s? En baal je er dan stiekem niet van, dat je foto die je voor een post hebt gebruikt ergens anders op het internet tegenkomt? Zou je niet liever ‘eigen’ beeldmateriaal gebruiken? Passend bij jouw branding? Gebruik ook niet zomaar een foto van het internet, want niet iedere foto op het internet is rechtenvrij. Veel foto’s zijn dat namelijk niet. Let altijd op de auteursrechten.

Bedenk voor je foto’s gaat maken, wat het doel is. Wat wil je met de foto bereiken? Welke sfeer en wat wil je laten zien?

SPANNEND?

Vind je het niet leuk of spannend om zelf op de foto te gaan? Als je een fotograaf inhuurt, waarbij jij een goed gevoel hebt, zul je je beter op je gemak voelen. Mijn ervaring is dat klanten het in begin een beetje spannend en onwennig vinden, maar helemaal in de flow, is het hartstikke leuk. Alle aandacht voor jou en je bedrijf, dat is toch al hartstikke leuk op zich? Samen werken we aan jouw zichtbaarheid.

❤︎ auteursrecht

❤︎ professionele foto’s

❤︎ authentieke foto’s

❤︎ doel van je foto’s

❤︎ wat wil je bereiken?

Wat zijn de voordelen van professioneel beeldmateriaal?

⭐︎ Authentieke beelden vertellen jouw verhaal, beelden gemaakt met jou en voor jou. Hoe wil jij dat jouw droomklant jou ziet?

⭐︎ Foto’s verhogen de gebruikerservaring van je web pagina.

⭐︎ Een mooie beeldverhouding. Denk hierbij aan het gebruik van diverse scherpte diepte, gebruik van licht en de keuze voor bepaalde accessoires.

⭐︎ Beeldmateriaal welke je op verschillende manieren kunt gebruiken voor jouw zichtbaarheid.

Wanneer mag ik jouw verhaal vertellen?

Fotografie: Miranda Koevoets

Uit de beeldbank van: Beauty & Nailcare Sandra (Sandra Verbocht, Sprundel)