Hoe krijg je de foto's die jouw verhaal vertellen?

mirandakoevoetsfotografie.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto’s die jouw verhaal vertellen

Of je nu een nieuwe web site gaat lanceren of je web site gaat re-branden, een online campagne, foto’s zijn een onmisbaar onderdeel van jouw marketing.

Een handige manier om te bepalen hoeveel en wat voor soort foto’s je nodig hebt is om na te gaan hoe de indeling van de site eruit komt te zien.

Wat is de inhoud van de pagina’s en naar welke look & feel ben je op zoek? Wil je dat je social media uitstraling aansluit bij de website? Door gebruik te maken van eigen authentieke beelden raakt de lezer vertrouwt met jou en je merk. De drempel om een connectie met jou te maken, is veel lager dan bij het gebruik van stockmateriaal.

Denk na over kleuren, emoties, locaties, kleding, wel of geen tekst over de foto, hoeveel foto’s heb je nodig voor bijvoorbeeld de Over Mij pagina? Wat wil je vertellen? Waar wil je om bekend zijn?

Daarbij is het ook belangrijk om een fotograaf te kiezen die bij je past. Hoe ziet het werk van de fotograaf eruit, is er een klik. Persoonlijk vind ik een ontspannen sfeer erg belangrijk tijdens een shoot en dan is die klik wel belangrijk.

Laatst fotografeerde ik een superleuk evenement op een Kasteel en deze ondernemende dame had met het beeldmateriaal een banner laten maken. Maar ook persoonlijke bedankkaarten en natuurlijk shinen de foto’s op haar website.

In een volgend artikel zal ik met je delen waarvoor je de foto’s allemaal kunt gebruiken.

Hieronder een kleine impressie van de beelden die ik voor verschillende salons in Nederland heb mogen creëeren.

mirandakoevoetsfotografie.jpg
Jee Miranda, ik ben echt sprakeloos. Ik heb nog nooit zulke mooie foto’s gehad. Echt, echt, echt super blij mee! Tina B.
FBshiningfb.jpg
lightcatchfotografie.jpg
lightcatch18.jpg