Samenwerkingen

 
Jennifer van der Meulen, haar- & Make-up artist, Miranda Koevoets, zakelijke fotografie Lightcatch

JNNFR HAIR & MAKE-UP

Jennifer van der Meulen

Al vele jaren ben ik met passie en veel plezier werkzaam als hairstyliste. Het biedt mij de ideale gelegenheid om jouw mooiste kant te accentueren voor de perfecte look. Jouw wens staat bij mij centraal en mijn creativiteit sluit daar prima bij aan. Ook heb ik me gespecialiseerd in visagie. Zowel hairstyling als visagie dragen bij aan het mooier maken van de mens.

Every woman is already beautiful, I simply highlight it!


 

Partners in crème | Business in Beauty

Mijn naam is Aletta de Rooij. Dochter van een Westlandse bloemenkweker, moeder van een volwassen zoon en dochter. Schoonheidsspecialiste sinds 1989 en ondernemer sinds 2004.

De basis van Partners in Crème

In de afgelopen 30 jaar heb ik alle kanten van de toonbank in de cosmeticabranche gezien. Als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer. In 2013 sprak ik de woorden ‘Business in Beauty’ voor het eerst uit. Ik zag het vakvrouwschap van beautyspecialistes, maar ook het lek op gebied van ondernemen. Dit was de basis van Partners in Crème.

Er is een hoop veranderd

Door de jaren heen heb ik geleerd wat ondernemen is, hoe je klanten kunt aantrekken en wat verkopen is, in tijden van overvloed, maar ook in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden.

Er is een hoop veranderd. Zowel in de beautybranche als op het gebied van ondernemen. Kijk alleen al naar social media. Ik ben er dankbaar voor dat ik de mogelijkheden heb gehad om mezelf te ontwikkelen, en een succesvol bedrijf te hebben kunnen creëren vanuit passie. Dit gun ik jou ook. Het cosmeticavak is geleerd vanuit een passie. Het ondernemen is voor velen daar als noodzakelijk ‘kwaad’ bijgekomen.

Nieuwe klanten en meer verkoop

Mijn belofte is dat ik je leer op een hele andere manier naar je salon, klanten en business te kijken. Hierdoor ga je werken en zichtbaar worden op de manier die het dichtst bij jezelf ligt en je het allerleukst vindt om te doen. Dit is voor eenieder uniek, en gaat de wet van de aantrekkingskracht gelden hetgeen resulteert in nieuwe klanten en meer verkoop.

Wat maakt mij uniek?

Ja, die vraag wordt natuurlijk regelmatig gesteld.

Ik ben een mensen-mens. Ik kan creëren en inspireren. Ik ga uit van jouw unieke waarden en talenten, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Mijn passie is om dit bij je naar boven te halen en als vertrekpunt in te zetten voor de visie van jouw bedrijf.

Ben jij klaar voor verandering en succes?

 

Contexxt | Tekstschrijver

Over Lorenza Verbaten

Als tekstschrijver vind ik het belangrijk om mijn opdrachtgevers en samenwerkingspartners goed te leren kennen. Wat is jouw drijfveer en visie, hoe denk je over bepaalde zaken en welke tone-of-voice of schrijfstijl past bij jou? Andersom is het dan natuurlijk ook belangrijk dat je mij leert kennen, wanneer je samenwerkt met een tekstschrijver moet je je hier tenslotte wel prettig bij voelen. Je kunt daarom hier alvast wat meer over me lezen. Wil je meer weten?

Bel me gerust voor een kennismaking.