Een klant aan het woord...

Ginger Fernandes ⭐︎

Als ik in de toekomst foto's nodig heb ga ik zeker weer terug naar Miranda. Zij heeft op haar prachtige, creatieve manier mijn vraag weten om te zetten in beeld. Zonder al teveel woorden wist zij wat ik wilde. Naast dit alles zorgde zij er ook nog voor dat ik me in korte tijd volledig op mijn gemak was. Ze is een echte vak fotograaf.

yourvirtualassistantonline

Read More
Een klant aan het woord...

Daphne Bode ⭐︎

Vanwege mijn overstap had ik nieuwe foto's nodig. Al tijdens het kennismakingsgesprek kwam Miranda met ideeën. Ik voelde mij vanaf het begin al op mijn gemak bij haar, iets wat heel belangrijk is voor goede foto's. Ze werkt professioneel, ze is rustig, neemt de tijd en is heel spontaan. De dag in Rotterdam voelde als een dagje uit, zo ontspannen was het. Miranda, ontzettend bedankt en zeker tot een volgende keer!

Your Travel

Read More
Een klant aan het woord...

Sandra Verbocht ⭐︎

Om mijn bedrijf te onderscheiden in advertenties en social media, heb ik besloten om een fotoshoot te laten maken door Miranda.
Dit heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. Zij weet precies de sfeer die je wilt uitstalen via foto’s over te brengen.
(Toekomstige)klanten reageren erg leuk op de advertentie.
Wil je je bedrijf professioneel promoten is een fotoshoot bij Miranda zeker aan te bevelen!

Beauty & Nailcare Sandra

Read More
Een klant aan het woord...

Esmeralda Korteweg ⭐︎

Miranda heeft de zakelijke foto’s voor mijn huisstijl en website gemaakt. Wat een vakwerk! We hebben eerst goed doorgesproken welke sfeer de foto’s moeten uitstralen en Miranda heeft dit perfect weten te vertalen in de beelden.Ze is als fotograaf zeer professioneel, weet je goed gerust te stellen zodat er een ontspannen setting ontstaat (en dat straalt uit op de foto’s) én ze heeft oog voor details. Daardoor ontvang je als klant foto’s waar je direct je zichtbaarheid – op verschillende manieren – een gezicht kunt geven. Ik kan Miranda dan ook van harte aanbevelen!

De Gelukkige loopbaan

Read More
Een klant aan het woord...

EVELYNE VAN DE VEN ⭐︎

Ik heb de fotosessie ervaren als een bijzondere beleving in een rustige en ontspannen sfeer. De foto’s zijn prachtig geworden. Miranda denkt met je mee, is heel creatief, zelfs tijdens de fotosessie als dit nodig is om het resultaat positief te beïnvloeden. Ze werkt professioneel en weet precies hoe ze je op je mooist op de foto kan krijgen en ondertussen stelt Miranda je op je gemak, want je staat niet iedere dag voor de camera. 

Beautysalon Eveylne

Read More
Een klant aan het woord...

LORENZA VERBATEN ⭐︎

Ik wilde graag professionele foto’s voor de nieuwe website van mijn bedrijf Contexxt, Miranda heeft dit voor mij verzorgd. Tijdens de kennismaking had ik er direct al een goed gevoel bij en dat werd tijdens de fotoshoot alleen maar bevestigd. Ze maakt optimaal gebruik van alle facetten, de omgeving, de belichting, maar ook het karakter van de persoon die voor haar lens staat. De rust en het vertrouwen dat Miranda uitstraalt zorgde er voor dat ik me prima kon ontspannen. Hierdoor heeft ze mij vastgelegd zoals ik ben en hoe ik me ook wil profileren. Informeel, professioneel en vastberaden, met een link naar de natuur.

Tekstschrijver bij Contexxt

Read More